Alle acties van Alles voor Bram

De Baard van Tom

Tom Bisseling, een goede vriend van Bram heeft zijn lange baard opgeofferd, voor een streefbedrag van maar liefst €3000. En dat haalde hij makkelijk en dus heeft hij op zijn verjaardag zijn baard eraf geschoren. Zijn vriendin herkende hem bijna niet meer terug ;).  

Lentekriebels

Angeren - 2020 wegens Corona afgelast..

De Angerse Lentekriebels zijn niet meer uit ons dorp Angeren weg te denken. Jaarlijks op de zondag rond de officiële eerste lentedag, worden de Lentekriebels georganiseerd in de Molenstraat in
Angeren. En op de editie van 2020 zou eigenlijk AlLeS voor Bram aanwezig zijn! Er waren volop ideeën maar helaas kon de Lentekriebels door de Corona-virus niet doorgaan. Hopelijk in 2021 weer! 

Tourtocht

Angeren - zaterdag 25 april 2020 - wegens Corona afgelast..

Op 25 april 2020 stond de Tourtocht gepland. Helaas kan deze door de maatregelen rondom het Coronavirus ook niet door gaan. 

PubQuiz

Angeren - vrijdag 29 mei 2020 - wegens Corona afgelast..

29 mei 2020 was de datum voor de Pubquiz voor AlLeS voor Bram. Maar ook deze avond kan geen doorgang vinden door alle maatregelen rondom het Corona-virus.. 

VeilingDiner

Nijmegen - Maandag 27 januari 2020

Op maandagavond 27 januari 2020 organiseerde we een veilingdiner in Humprey’s Nijmegen.

Het geweldige resultaat is een opbrengst van € 11.090,00 

Speciaal voor Tour du ALS is de Bramburger ontwikkeld! Een robuuste en stoere burger. Die wil je proeven! Bestellingen kunnen hier worden geplaatst. 

Tour du als

Frankrijk - 6 juni 2021

Helaas kan Tour du ALS in 2020 niet doorgaan in verband met het Corona-virus.. Het goede nieuws is dat het verplaatst wordt naar zaterdag 11 september 2021. En dus gaan we gewoon door met geld ophalen zodat we we in 2021 met een nóg hoger bedrag richting de Mont Ventoux vertrekken.  

Rechtstreeks doneren kan natuurlijk ook! Klik dan hier om direct naar onze teampagina te gaan.