Alle acties van Alles voor Bram

Onze acties zijn nog volop in ontwikkeling, houd de site in de gaten voor updates.

Tom Bisseling, een goede vriend van Bram offert zijn lange baard op, voor een streefbedrag van maar liefst €3000. Als hij dit bedrag bij elkaar heeft, gaat zijn baard er na 7 jaar af! Doneer via de persoonlijke pagina van Tom via gofundme en steun deze ludieke actie!

Lentekriebels

Angeren - Zondag 5 april 2020

De Angerse Lentekriebels zijn niet meer uit ons dorp Angeren weg te denken. Jaarlijks op de zondag rond de officiële eerste lentedag, worden de Lentekriebels georganiseerd in de Molenstraat in
Angeren. En op de editie van 2020 is AlLeS voor Bram uiteraard aanwezig! Zo hebben we spelletjes voor de kinderen, wordt er geschminkt en de volledoge 0pbrengst gaat naar AlLeS voor Bram! 

Kom jij ook op 5 april naar Angeren?

Fietstoer

Betuwe - datum volgt

Een mooie fietstocht door de Betuwe voor het goede doel. 

PubQuiz

Angeren - datum volgt

In het voorjaar van 2020 wordt er een gezellige pubquiz georganiseerd. Wanneer houden we nog even geheim.. Schakel al je vrienden en familie in en houd deze website in de gaten om je in te schrijven! Uiteraard gaat de opbrengst van deze avond 100% naar AlLeS voor Bram!

VeilingDiner

Nijmegen - Maandag 27 januari 2020

Op maandagavond 27 januari organiseerde we een veilingdiner in Humprey’s Nijmegen.

Het geweldige resultaat is een opbrengst van € 11.090,00 

Speciaal voor Tour du ALS is de Bramburger ontwikkeld! Een robuuste en stoere burger. Die wil je proeven! Bestellingen kunnen hier worden geplaatst. 

Tour du als

Frankrijk - 11 juni 2020

En hier doen we het allemaal voor. Op 11 juni gaat het team AlLeS voor Bram samen mét Bram, de Mont Ventoux beklimmen met de wielrenfiets. Rechtstreeks doneren kan natuurlijk ook! Klik dan hier om direct naar onze teampagina te gaan.